Hva har Miele, Samsung, Ekornes og Red Bull til felles?

De bruker MevoApp til opplæring og salgskonkurranser!
Gamification vekker konkurranseinstinktet hos eksterne og interne selgere. Resultater inkluderer økt salg, solid produktkunnskap og en motivasjonsboost med varig effekt.

Miele øker salg og kunnskap med Mevo

Miele bruker Mevo som en digital kanal for å kommunisere direkte med butikkselgerne som møter sluttkundene. Gjennom appen deler merkevaren mikro-læring og quizer. Solid produktkunnskap gir selgerne ekstra selvtillit for å tilby den beste kundeservicen. Kombinert med salgsincentiver og konkurranser opplever Miele både økt salg og enda mer kunnskapsrike og motiverte butikkselgere.

2-mevo-samsung

Samsung: Motivasjon som varer

9 av 10 teleselgere i en riksdekkende elektronikk-kjede sier at de er mer motiverte til å selge Samsung-telefoner også etter at Mevo-kampanjen er avsluttet. Samsung bruker appen til å dele quizer som sørger for nyttig kunnskap rundt tekniske detaljer ved deres produkter. Ved bruk av gamification der både kunnskap og salg blir premiert, sørger Samsung for godt driv og gode resultater gjennom en hel kampanjeperiode – og etterpå.

Red Bulls interne kamparena

Red Bull bruker MevoApp som sin interne kanal for å engasjere egne selgere. Gjennom utfordringer som virkelig vekker konkurranseinstinktet kjemper kollegaer om poeng, heder, ære og premier. Poengene får de på både plassering av salgsmateriell, kunnskap og annen aktivitet. Resultatene tikker inn på en offentlig scoreboard. 

4-mevo-redbull

Husebys digitale salgssuksess

Kjøkkenprodusenten Huseby merker tydelig oppsving i resultatene når de bruke Mevo til å arrangere salgskonkurranser inkludert opplæring ute i butikk. Huseby samarbeider også med andre merkevarer om å bruke plattformen for å rette fokus mot gode fellesløsninger for sluttkunden. På den måten sørger de for å ligge øverst i bevisstheten hos de ansatte.

Få en gratis demo

Hei! 👋  Vi er glade for at du vil prøve Mevo! Om du fyller ut infoen i skjemaet så kommer vi straks tilbake til deg med mer info! 👉

 

Klarer du ikke vente, eller misliker du skjemaer?
Send gjerne en e-post til info@mevo.no eller bare ring oss (+47) 990 16 250.